+ 0 km 0
Таунхаус с гледка море_басейн_двор гр. Свети Влас - image 1

Таунхаус с гледка море_басейн_двор

135000 €
Описание
Без комисиона от купувача!
Екипът на "БГ Интернационал" ви представя къща със собствен двор и земя тип "Таунхаус",с гледка море намираща се в закрит комплекс със двор,паркинг и басейн и поддръжка от 1000 евро на година.Отстояние до плажа около 500 м.Къщата е нова ,подовете са от натурално дърво дъб,а маизлките Levis,камина.
Разполага с 3 бани,3 спални,сервизно помещение и гардеробна.Такса поддръжка 1000 евро на година.
  • Добавена в 14:00, 20 септември 2020
  • Преглеждания:174
  • Номер на обявата: 121847154
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Свети Влас, Област Бургас

За нас
Александър Гюнкин - управител БГ Интернационал.
Доверие, сигурност и коректност са правилата, които движат нашата репутация напред при вложение на средства в сферата на недвижимите имоти Гордеем се, като коректен партньор и гарант за качество. Домът е онази придобивка в живота ни, в която влагаме цялото си сърце, емоция и душа. Изборът на жилище е не просто решение, а философия и емоционална удовлетвореност.
БГ Интернационал стартира своя жизнен път с консултация и юридическо съпровождане на чуждестранни инвестиции в земеделски земи разположени в Южното ни Черноморие. Включващо и преотреждане на статута в такъв пригоден за строителство. С последващо управление на проектите.Като в същото време чрез наше съдействие и помощ успяхме да направим щастливи и доволни много собственици от България, Русия, Казахстан, Израел и Великобритания на ваканционни, бизнес и градски недвижими имоти.
Разчитайки на натрупания опит през годините и преминаването ни през много ситуации и казуси ни дава увереността да съдействаме да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия и при пълно спокойствие за защита,яснота и прозрачност от юридическа гледна точка. Предоставяме задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с чувствителност и интелигентност. Услугите и ангажиментите ни към вас се базират на философията на компанията, основана на почтеност, дискретност и високи постижения.
Прочети още

Обяви на потребителя Александър Гюнкин