+ 0 km 0
Панорамна гледка_3 спални_гараж_200 кв.м гр. Черноморец - image 1

Панорамна гледка_3 спални_гараж_200 кв.м

98000 €
Описание
Ново предложение в комплекс на първа линия към морето разположен между Созопол и Черноморец - Свети Никола/Saint Nicholas.
Жилището е в отлично състояние с панорамна гледка море към Царски залив.Площа на имота е 180 кв.м + паркомясто (18кв.м +) в закрития гараж.
Всяка спалня (3 отделни спални) разполага със собствена баня + 4 та допълнителна обща.Два балкона с достатъчно площ.
Комплекса Свети Никола/Saint Nicholas разполага с огоромна територия,няколко басейна,ресторант и много други допълнителни услуги.
Богата поддържана растителност.Блзизостта до Черноморец ,Бургас и летището го прави подходящ и за по дълго изпозлване през годината.
  • Добавена в 12:40, 20 септември 2020
  • Преглеждания:398
  • Номер на обявата: 118656000
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Черноморец, Област Бургас

За нас
Александър Гюнкин - управител БГ Интернационал.
Доверие, сигурност и коректност са правилата, които движат нашата репутация напред при вложение на средства в сферата на недвижимите имоти Гордеем се, като коректен партньор и гарант за качество. Домът е онази придобивка в живота ни, в която влагаме цялото си сърце, емоция и душа. Изборът на жилище е не просто решение, а философия и емоционална удовлетвореност.
БГ Интернационал стартира своя жизнен път с консултация и юридическо съпровождане на чуждестранни инвестиции в земеделски земи разположени в Южното ни Черноморие. Включващо и преотреждане на статута в такъв пригоден за строителство. С последващо управление на проектите.Като в същото време чрез наше съдействие и помощ успяхме да направим щастливи и доволни много собственици от България, Русия, Казахстан, Израел и Великобритания на ваканционни, бизнес и градски недвижими имоти.
Разчитайки на натрупания опит през годините и преминаването ни през много ситуации и казуси ни дава увереността да съдействаме да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия и при пълно спокойствие за защита,яснота и прозрачност от юридическа гледна точка. Предоставяме задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с чувствителност и интелигентност. Услугите и ангажиментите ни към вас се базират на философията на компанията, основана на почтеност, дискретност и високи постижения.
Прочети още

Обяви на потребителя Александър Гюнкин