+ 0 km 0
Мезонет с райски гледки към Царски залив гр. Черноморец - image 1

Мезонет с райски гледки към Царски залив

125000 €
Описание
С удоволствие ви представяме жилище тип Мезонет на две нива със райски гледки към морето,Созопол и Царски залив.Жилището заема трети и четвърти етаж,напълно обзаведено по поръчка и в отлично състояние.На първия етаж се намира гостаната с една баня и просторна тераса със спиращи дъха гледки.По стълбички се изкачва на втория етаж ,където се намират две отделни спални,баня и голяма по площ тераса за двете спални с панорамни гледки.Площа е 150 кв.м + гараж (18 кв.м+).

Ваканционният комплекс е "Свети Никола/Sainth Nicholas - огоромна по площ поддържана територия,богата растителност,ресторант и мн.други допълнителни услуги.Простира се на първа линия море към красивия "Царски залив" с едни от най-красивите ни плажове.
  • Добавена в 12:39, 20 септември 2020
  • Преглеждания:525
  • Номер на обявата: 118662444
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Черноморец, Област Бургас

За нас
Александър Гюнкин - управител БГ Интернационал.
Доверие, сигурност и коректност са правилата, които движат нашата репутация напред при вложение на средства в сферата на недвижимите имоти Гордеем се, като коректен партньор и гарант за качество. Домът е онази придобивка в живота ни, в която влагаме цялото си сърце, емоция и душа. Изборът на жилище е не просто решение, а философия и емоционална удовлетвореност.
БГ Интернационал стартира своя жизнен път с консултация и юридическо съпровождане на чуждестранни инвестиции в земеделски земи разположени в Южното ни Черноморие. Включващо и преотреждане на статута в такъв пригоден за строителство. С последващо управление на проектите.Като в същото време чрез наше съдействие и помощ успяхме да направим щастливи и доволни много собственици от България, Русия, Казахстан, Израел и Великобритания на ваканционни, бизнес и градски недвижими имоти.
Разчитайки на натрупания опит през годините и преминаването ни през много ситуации и казуси ни дава увереността да съдействаме да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия и при пълно спокойствие за защита,яснота и прозрачност от юридическа гледна точка. Предоставяме задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с чувствителност и интелигентност. Услугите и ангажиментите ни към вас се базират на философията на компанията, основана на почтеност, дискретност и високи постижения.
Прочети още

Обяви на потребителя Александър Гюнкин