+ 0 km 0
Къща на скалите_Буджака_Созопол гр. Созопол - image 1

Къща на скалите_Буджака_Созопол

735000 €
Описание
Цената е по запитване.
Къщата се намира в историческия град Созопол, на 30 км от Бургас, в прекрасната местност - Буджака. С двор - 600 кв. м. Втихо и уединено място на брега на морето със свой плаж. На 3 етажа с открит солариум на третия етаж с паркинг за 3 автомобила. Къщата е напълно обзаведена, с 4 спални, 3 санитарни възла. Удобна и голяма кухня-трапезария с бар и барбекю зона с отделен вход, намираща сев отделна сграда, свързана към основната. Дневба с камина на дърва, отоплението е с електрически бойлер къщата. Има СПА център с руска сауна, турска баня, душ и джакузи. Басейн в двора с преливник. . Интернет и телевизия, склад.
  • Добавена в 12:40, 20 септември 2020
  • Преглеждания:1907
  • Номер на обявата: 118117683
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Созопол, Област Бургас

За нас
Александър Гюнкин - управител БГ Интернационал.
Доверие, сигурност и коректност са правилата, които движат нашата репутация напред при вложение на средства в сферата на недвижимите имоти Гордеем се, като коректен партньор и гарант за качество. Домът е онази придобивка в живота ни, в която влагаме цялото си сърце, емоция и душа. Изборът на жилище е не просто решение, а философия и емоционална удовлетвореност.
БГ Интернационал стартира своя жизнен път с консултация и юридическо съпровождане на чуждестранни инвестиции в земеделски земи разположени в Южното ни Черноморие. Включващо и преотреждане на статута в такъв пригоден за строителство. С последващо управление на проектите.Като в същото време чрез наше съдействие и помощ успяхме да направим щастливи и доволни много собственици от България, Русия, Казахстан, Израел и Великобритания на ваканционни, бизнес и градски недвижими имоти.
Разчитайки на натрупания опит през годините и преминаването ни през много ситуации и казуси ни дава увереността да съдействаме да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия и при пълно спокойствие за защита,яснота и прозрачност от юридическа гледна точка. Предоставяме задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с чувствителност и интелигентност. Услугите и ангажиментите ни към вас се базират на философията на компанията, основана на почтеност, дискретност и високи постижения.
Прочети още

Обяви на потребителя Александър Гюнкин