+ 0 km 0
95 кв.м_бутикова резиденция_Гледка море гр. Черноморец - image 1

95 кв.м_бутикова резиденция_Гледка море

87000 €
Описание
Стилно мебелиран апартамент от 95 кв.м на трети етаж с гледка море и уютна тераса.Има възможност до достъп на тераса от 25 кв,м на покрива с гледка море към апартамента.Висок клас мебели в отлично състояние.Жилището не е отдавамно под наем досега.
Глорес Гарден/Flores Garden е един от най престижните комплекси на южното черноморие.Най висок клас строителство и архитектурни решения.
Подходящо е и за целогодишно живеене.
Охрана и видеонаблюдение.В съседния комплекс "Атия" работи ресторант целогодишно.
Плажа е само на 150 м ,като е един от най красивите ни плажове.
  • Добавена в 12:40, 20 септември 2020
  • Преглеждания:371
  • Номер на обявата: 118638834
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Черноморец, Област Бургас

За нас
Александър Гюнкин - управител БГ Интернационал.
Доверие, сигурност и коректност са правилата, които движат нашата репутация напред при вложение на средства в сферата на недвижимите имоти Гордеем се, като коректен партньор и гарант за качество. Домът е онази придобивка в живота ни, в която влагаме цялото си сърце, емоция и душа. Изборът на жилище е не просто решение, а философия и емоционална удовлетвореност.
БГ Интернационал стартира своя жизнен път с консултация и юридическо съпровождане на чуждестранни инвестиции в земеделски земи разположени в Южното ни Черноморие. Включващо и преотреждане на статута в такъв пригоден за строителство. С последващо управление на проектите.Като в същото време чрез наше съдействие и помощ успяхме да направим щастливи и доволни много собственици от България, Русия, Казахстан, Израел и Великобритания на ваканционни, бизнес и градски недвижими имоти.
Разчитайки на натрупания опит през годините и преминаването ни през много ситуации и казуси ни дава увереността да съдействаме да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия и при пълно спокойствие за защита,яснота и прозрачност от юридическа гледна точка. Предоставяме задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с чувствителност и интелигентност. Услугите и ангажиментите ни към вас се базират на философията на компанията, основана на почтеност, дискретност и високи постижения.
Прочети още

Обяви на потребителя Александър Гюнкин